Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Доминик Янков е футболният Кирил Петков. Така Крум

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Доминик Янков е футболният Кирил Петков. Така Крум
Коментари Харесай

Крум Савов към Ясен Петров: Доминик Янков е футболният Кирил Петков

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

Доминик Янков е футболният Кирил Петков. Така Крум Савов се обърна към своя посетител Ясен Петров, до момента в който селекционерът на националния тим по футбол обясняваше които български играчи от градовете кани в държавния отбор.

По този метод водещият по ТВ 7/8 направи връзка сред Янков, който е направил първите си стъпки на терена в Канада и политика Петков, който е имал канадско поданство.

Не знам дали знаеш, само че бащата на Доминик Янков е от Пловдив. Той е един от двамата играчи, родом от Пловдив, дружно с Димитър Илиев, които съм поканил. Българите в Лудогорец са фактор. Поканили сме трима и се надявам да ни оказват помощ против Литва и Северна Ирландия, защото имат класа. В ЦСКА играят двама българи и двамата сме ги поканили в националния. Левски също има национал в лицето на Борислав Цонев. Харесвам и Георги Миланов като футболист, само че състезател като него, в случай че поканя, той би трябвало да играе постоянно. Аз смятам, че в Левски нещата във времето ще се случат малко по малко, то не става по този начин от през днешния ден за на следващия ден, сподели Ясен Петров.

Разговарял съм Ивелин Попов да се върне в държавния отбор. Всичко е допустимо, той ми има телефона, аз имам неговия, сподели още Ясен Петров.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР